Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Tasar çizim gereği yangın kapıları her dönem kapalı tutulur, kendiliğinden kapanma özellikleri vardır ve münhal tutulması yangın mevzuatına için ekseriya güvenlik kurallarına aykırıdır.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü canipında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Projelendirme den sonra sertifikalı üretim kadrosu tarafından ve her aşamada yapılan imalat kontrolleri ile ürün kalitesi güvence şeşna alınmaktır.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtlı olarak değustalıkmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yönlü fiyata satın elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

çoklukla yek bir kanatları vardır ve bu kapılar yangın eminği açısından asıl bir güçlük oluşturur.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıkeşik yangın kapısı firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak Yangın Kapısı derunin, elan yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page